Afgelastingen wandelevenementen tot 1 juni

Mede door de maatregelen die de regering gisteren (maandag 23 maart jl.) heeft bekend gemaakt zijn alle wandeltochten tot 1 juni a.s. afgelast en bijeenkomsten van 3 personen of meer niet toegestaan.
Daardoor gaan alle busritten die WIEGO naar wandeltochten zou laten rijden tot 1 juni a.s. NIET door. Wat er daarna gaat gebeuren is op dit ogenblik onbekend.
Ook alle recreatieve wandelingen van WIEGO op mandag, woensdag en donderdag zijn voorlopig tot 1 juni a.s. stopgezet.
Verder gaat ook de Avondvierdaagse in het Ginneken (gepland van 25 t/m 28 mei 2020) dit jaar niet door. Alle medewerkers die zich reeds hadden aangemeld, willen wij hartelijk bedanken voor de aangeboden hulp, maar die is spijtig genoeg dit jaar niet nodig. Hopelijk volgend jaar (2021) weer wel.
Tenslotte betekent het vorenstaande dat alle wandeltochten uit de jaargids van wandelbond KWBN (en ook van de SGWB) tot 1 juni zijn afgelast en niet door gaan. Er zijn dus momenteel geen alternatieven om tot die datum deel te nemen aan officiële wandeltochten.