Afgelastingen wandeltochten tot 1 september

Mede door de maatregelen die de regering gisteren (dinsdag 21 april jl.) heeft bekend gemaakt zijn alle wandeltochten tot 1 september a.s. afgelast en bijeenkomsten van 3 personen of meer niet toegestaan.

Hierdoor gaat ook onze 57e Bossentocht  (gepland op zondag 28 juni 2020)  NIET door.  Hopelijk volgend jaar (2021) weer wel.

Ook gaan alle busritten die WIEGO naar wandeltochten zou laten rijden tot 1 september a.s. NIET door. Wat er daarna gaat gebeuren is op dit ogenblik onbekend.

De recreatieve wandelingen van WIEGO op maandag, woensdag en donderdag zijn voorlopig stopgezet.

Tenslotte betekent het vorenstaande dat alle wandeltochten uit de jaargids van wandelbond KWBN (en ook van de SGWB) tot 1 september zijn afgelast en niet door gaan. Er zijn dus momenteel geen alternatieven om tot die datum deel te nemen aan officiële wandeltochten.