Duin- en Strandtocht Vlissingen – 1 augustus 2020

Zaterdag 1 augustus a.s. kan en mag onze vereniging met een bus naar Vlissingen om daar deel te nemen aan de Strand en Duinwandeltocht. Wel onder voorwaarden die u verderop aantreft. De af te leggen afstanden zijn 5, 10, 15, 20 en (voor de doorstappers) 30 km. U kunt uw eigen afstand kiezen. U heeft zo’n zes en een half uur de tijd om de door u gekozen afstand te lopen. De start ligt aan het eind van de boulevard en de tocht gaat deels over het strand en deels over en achter de duinen. De terugkomst te Etten-Leur is rond kwart vóór zes en voor de diverse uitstapplaatsen in Breda is dat tussen zes uur en half zeven.

Geef a.u.b. snel door of u wel of niet meegaat, maar uiterlijk donderdag 30 juli a.s.  via wsvwiego@gmail.com of bel onze secretaris, Hans van der Bruggen, 076-5657357.

Vermeldt dan ook welke afstand u denkt te gaan lopen en of u wel of geen herinneringsmedaille wilt na afloop. Als u meegaat, geef dan ook aan waar u opstapt. Deze gegevens zijn nodig omdat wij die van te voren moeten doorgeven aan de busmaatschappij en aan de organiserende vereniging.

Ook moet u zo veel mogelijk de kosten overmaken naar de bankrekening van WIEGO. Bij twijfel over de hoogte van het bedrag kunt u mij bellen of mailen. Slechts als het niet anders kan, kunt u de kosten contact voldoen. Dit moet dan wel gepast en zal gebeuren vóór het instappen.

Verder treft u hieronder aan de regels die gelden voor het reizen met de touringcar:

* Voor de veiligheid van de chauffeur is het niet toegestaan om de rij stoelen direct achter de chauffeur te gebruiken.

* Het is tijdens de busreis verplicht om een mondkapje te dragen. U dient deze zelf mee te nemen. Zonder mondkapje is het helaas niet toegestaan om mee te reizen. Het mondkapje dient u vóór het instappen op te zetten en pas na het uitstappen af te doen.

*De chauffeur bepaalt de regels en hierna staan de belangrijkste:

-1. Stap in en stap uit via de middendeur;

-2. Stap één voor één in en ook weer uit;

-3. Blijf bij het instappen en uitstappen 1,50 meter van elkaar vandaan;

-4. Loop bij het instappen zover mogelijk door en ga dan pas zitten;

-5. Gebruik op de heen- en terugrit dezelfde zitplaats;

-6. Laat geen afval achter en met name geen gebruikte mondkapjes;

-7. Laat bij het uitstappen de passagiers die het dichtst bij de uitgang zitten eerst uitstappen;

-8. Loop niet in de touringcar zodat u altijd zo ver mogelijk bij elkaar vandaan blijft.

*Net als buiten de touringcar is de 1.50 meter afstand bewaren van toepassing. Zodra u gaat zitten is deze maatregel niet meer van toepassing. Houdt hier rekening mee bij het in- en uitstappen.

*Stap niet in de bus als u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft. Voor vertrek vult de vertegenwoordiging van WIEGO een gezondheidsverklaring in. Regel is: bij klachten blijft u thuis.