Oliebollen wandeltocht

(Alternatieve) 51e  Oliebollen-wandeltocht

Helaas mogen er op dit moment nog steeds geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden in de bossen rond Breda, omdat het er al regelmatig te druk is waardoor social distancing moeilijk te garanderen is.

Onze 51e Oliebollenwandeltocht 2021 die gepland was op 9 januari gaat hierdoor – in de oorspronkelijke vorm – NIET door.

Maar met onze alternatieve Oliebollentocht kunt  op een door u zelf gekozen dag tussen 1 januari en 17 januari 2021  verantwoord en veilig de route van de 5,10, 15 of 20 wandelen – helaas wel zonder de traditionee oliebollen…

Na inschrijving via Wandel.nl (klik hier voor de link) krijgt u per mail (of per post) de betreffende routebeschrijving (en eventueel een medaille) en kunt u de tocht lopen op een door u zelf gekozen moment.

De route gaat grotendeels door het Mastbos en (afhankelijk van de gekozen afstand) door natuurgebied De Blauwe Kamer, landgoed Klokkenberg en langs rivier De Mark.  Het parkoers is niet gemarkeerd. Op zaterdag en zondag is er wel horeca open, maar alleen als “take away”.

Leden en donateurs van WIEGO melden zich per telefoon of per mail aan bij onze secretaris met opgave van de gekozen afstand.

AFSTANDEN:
5, 10, 15 en 20 km.

INSCHRIJFGELD:
€ 3,50 (zonder medaïlle)
€ 6,00 (met medaïlle)

Deelnemers, die lid zijn van een erkende wandelbond of vereniging, krijgen € 1,00 reductie per tocht 

STARTPLAATS:
Gebouw “Mariëndal”, Duivelsbruglaan 13, 4835 JD Breda (wijk Ginneken)

Vanaf NS-station Breda-Centraal bereikbaar met  buslijn 6 richting Meersel Dreef (uitstaphalte Duivelsbruglaan) of stadsbuslijn 7 richting Nieuw-Wolfslaar en streekbuslijn 132 (beide uitstaphalte Valkeniersplein).

GRATIS parkeren op het nabijgelegen Schoolakkerplein (4835 EJ Breda)

INLICHTINGEN:
De heer H. v.d. Bruggen
tel. 076-5657357 (b.g.g.: 06- 3608069) of: wsvwiego@gmail.com