WIEGO Nieuws – December 2023

Van de REDACTIE

Allereerst willen wij al onze leden, donateurs, adverteerders en sponsoren alvast hele fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling toewensen. Inmiddels is het december, maar de winter is nog niet begonnen. Althans, die begint pas rond 21 december. Ondanks dat het weer soms een andere indruk geeft, is het nog steeds herfst. En de herfst laat zien dat er een tijd is voor sterven en afscheid nemen. “WIEGO Nieuws – December 2023” verder lezen

Uitnodiging Jaarvergadering

UITNODIGING

Op vrijdag 1 december 2023 wordt de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Wandelsportvereniging “W.I.E.G.O.” gehouden en vindt plaats in gebouw “Mariëndal”, Duivelsbruglaan 13, 4835 JD Breda (wijk Ginneken). Deze vergadering begint om 19.30 uur. De uitnodiging met de agenda en de bijbehorende stukken krijgt u per mail toegestuurd. Bent u niet in het bezit van een mailadres of is uw mailadres niet bekend bij het bestuur, dan kunt u daarover contact opnemen met onze secretaris Na afloop van deze jaarvergadering wordt weer de GRATIS bingo-avond gehouden.

Bedankje Singelloop Breda

Op zondag 1 oktober jl. werd in Breda voor de 36e maal de Bredase Singelloop georganiseerd. Net als vorig jaar was er ook nu het onderdeel van Weelers & Walking voor de afstand van 5 km. Met trots kijkt de organisatie terug op deze prachtige editie!

Bijna 20.000 sporters hebben hun sportieve prestatie neergezet met als resultaat een goede tijd, een medaille en voor enkele deelnemers zelfs een Nederlands Kampioenschap op de halve marathon. Dit alles komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Daarvoor moest veel werk worden verzet. Met zo’n 600 vrijwilligers werd deze klus geklaard. WIEGO zorgde daarbij voor een 6-tal medewerkers die als begeleiders fungeerde of de informatiekraam op het Kasteelplein bemanden. Deze 6 leden willen wij vanaf deze plaats nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en inzet.

Een zeer geslaagde Markdaltocht 2023

Een zeer geslaagde Markdaltocht

Op zaterdag 30 september 2023 organiseerde WIEGO voor de 52e maal de jaarlijkse Markdal-wandeltocht. Nadat vorig jaar de tocht door de regen maar ca. 100 wandelaars trok, kwamen er dit jaar totaal 450 deelnemers. Daarvan namen 6 verenigingen uit Nederland en België met 215 leden 2 jaar een groot deel voor hun rekening. Maar ook het mooie weer speelde ons in de kaart. “Een zeer geslaagde Markdaltocht 2023” verder lezen