Recreatieve Afdeling

Recreatief Wandelen

Recreatief Wandelen Onder Leiding van Bep v/d WestenDe recreatieve afdeling stelt wandelaars in de gelegenheid elke maandagochtend en elke donderdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 10 kilometer te maken. Ook kan er elke maandagochtend en woensdagochtend (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 5 kilometer worden gemaakt. Verder kan er elke woensdagochtend (uitgezonderd feestdagen) een wandeling van ongeveer 3 kilometer worden gemaakt. Er zijn vier locaties (Ginneken, IJpelaar en twee in Heuvel) waar men kan starten. De kosten bedragen € 1,00 per keer. Ook kan men lid worden van deze afdeling. Leden betalen alleen contributie. Voor de hoogte van de contributie zie menu “WSV WIEGO >> contributie”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hans v.d. Bruggen
tel. 076-5657357

 

Locatie Ginneken:

Iedere maandagochtend (uitgezonderd feestdagen) wordt er verzameld en gestart om 9.50 uur voor de afstand 5 kilometer en om 10.00 uur voor de afstand 10 kilometer vanaf de Ginnekenmarkt in Breda-Zuid (wijk Ginneken) voor Café Boerke Verschuren. Er is een stalling voor fietsen aanwezig. Parkeerruimte is aanwezig in de omgeving. De buurtbuslijn 3 (richting Ginneken) heeft zijn halte vlakbij in de Viandenlaan. Begeleiders: José Gottmer voor de 5 km en Riekje van Markus voor de 10 km.


Locatie Heuvel:

Iedere donderdagmiddag (feestdagen uitgezonderd) wordt er gestart om 13.30 uur voor de afstand 10 km vanaf het Huis van de Heuvel, Mgr. Nolensplein 1, in Breda-West (wijk Heuvel).
Iedere woensdagochtend (feestdagen uitgezonderd) wordt er gestart om 9.30 uur voor de afstand 3 en 5 km vanaf Thebe De Heuvel, Donatello 1 (bij Talmastraat) Breda-West (wijk Heuvel).
Stalling voor fietsen is aanwezig. Parkeerruimte voor auto’s is in de directe omgeving. Stadsbuslijn 4 (richting Princenhage) heeft zijn halte aan het Mgr. Nolensplein.
Begeleidsers: Anny van Lint (5 en 10 km) en Helma Frijters (3 km).

 
Locatie IJpelaar:

Iedere woensdagochtend (feestdagen uitgezonderd) wordt er gestart om 10.00 uur voor de afstand 3 km vanaf het restaurant van Zorgcentrum de IJpelaar, Overakkerstraat 101, te Breda-Zuidoost (wijk Overakker). Stalling voor fietsen is aanwezig. Parkeerruimte voor auto’s is in de directe omgeving. Stadsbuslijn 7 (richting Nieuw-Wolfslaar) heeft zijn halte aan het Mariaplein. Begeleiding: bij toerbeurt: Bep v.d. Westen, Riekje van Markus, Ans Vreeswijk en Hans v.d. Bruggen.