2005-03-26 – Leerdam, Wintertocht

Dit was voor mij de 2e keer dat ik in Leerdam was, ik vond de tocht dit jaar mooier dan vorig jaar, ik heb ook mooiere foto's kunnen maken.

Ik liep samen met Peter, Jessy en een vriendin van Jessy Mireille.
Het was 's morgens flink mistig, maar toen we in Leerdam aankwamen was de mist al ver opgetrokken. De hele dag liepen we met een groepje van Wiego op het einde van de dag liep ik iets achter vanwege blaren.

We liepen een flink stuk door de polder langs het water waar we nog een stel pony's tegenkwamen. Ook kwamen we nog door het plaatsje Schoonrewoerd waar ik nog nooit van gehoord had. Op de rust hebben verschillende leden genoten van een pilsje of een kop koffie. Toen we weer in Leerdam terugkwamen hebben we nog even in het museum gekeken.
Daarnaast heb ik foto's gemaakt in de haven.
Hierna gingen Suzanne en Lisette met ons mee naar de Finish, onderweg hebben we nog even een frietje en ijsje gegeten.

Bij de Finish kregen we nog een zakje met paaseitjes mee.

Marco

Notitie: foto's van deze wandeltocht vindt u in het fotoboek