Ideeen Bus

 

U hebt een origineel idee wat WIEGO ten goede komt en u wilt uw idee graag aan ons uiten?

Misschien wel een prima idee voor de toekomst van WIEGO, of ideeën of tips voor de website?

 

Dan kunt u in de ideeënbus al uw leuke, maar misschien ook wel confronterende ideeën kwijt. Uw ideeën hebben daarbij iets te maken met WIEGO, of de wandelsport in het algemeen.

Schroomt u zich niet om te schrijven. Wij staan namelijk voor veel ideeën open en geloven dat de toekomst van onze vereniging ook afhankelijk is van het luisteren naar en reageren op de ideeën van onze bezoekers, leden of andere geintereseerden.

Bij het invullen van het onderstaande formulier vragen wij u om uw eigen e-mail adres in te vullen. Dit is voor ons belangrijk op de momenten waarop wij contact met u willen zoeken. Bijvoorbeeld vanwege onduidelijkheid of als uw idee meer vragen oproept over uw visie.

De geheimhouding van uw adres staat hierbij altijd op de eerste plaats. U krijgt dus van ons geen nieuwsbrieven of andere vormen van ongevraagde promotie toegestuurd. Ook niet van eventuele samenwerkende partners!

 { FacileForms : IdeeForm  }