2013-08-17 4e Zomerwandeltocht 2013

4e Zomerwandeltocht 2013

 

Vandaag zaterdag 17 augustus 2013 gingen Kees en ik weer aan de wandel. Niet zo ver weg, meer een thuiswedstrijd. Wij gingen deze morgen met de deeltaxi richting de wijk Boeimeer. Wij gingen naar de Zomerwandeltochten (eigenlijk de vierde en laatste dag van de Wandelvierdaagse, de voormalige Jeugdvierdaagse). Eigenlijk zou ik een dag gaan lopen. Vandaag gingen wij richting Rijsbergen. Het was droog en beetje zonnig. Wij gingen rond 8.20 uur van start voor de 30 km en we waren rond 15.20 uur weer terug.

Nina kwam net aanrijden toen wij vertrokken. Wij liepen al door en hadden rond 9.30 uur ongeveer 6 km gelopen, toen wij bij de wagenpost kwamen. Hier zouden wij ook weer terugkomen na 21 km te hebben gelopen. En op 16 km was een leuke rust in een zaak in Rijsbergen die – vertaald – Eet Smakelijk heette. Hier kwam Nina bij ons en zij liep verder met ons mee. Rond 15.30 uur gingen wij met Nina naar ons huis. Ook weer een mooie en leuke dag.

Uw verslaggever Inge Mol.