2016-12-01 WIEGO Nieuws – December 2016

FIJNE FEESTDAGEN
Het jaar 2016 is weer voorbijgevlogen, en 2017 staat alweer voor de deur. Oud maakt dus weer plaats voor nieuw.
Daarom willen wij vanaf deze plaats al onze leden, recreatieve leden, donateurs en adverteerders
PRETTIGE KERSTDAGEN en een GELUKKIG EN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR
toewensen. En wij hopen dat het in 2017 weer een mooi en goed wandeljaar zal worden!

Het bestuur van Wandelsportvereniging W.I.E.G.O.

 

OPROEP VOOR MEDEWERKERS
Binnenkort organiseert onze vereniging weer een aantal wandeltochten zoals de 4 Winterserietochten in december, januari, februari en maart, de Oliebollentocht in januari en de Snerttocht in februari. Bij deze evenementen hebben wij hulp nodig voor:
-inschrijving startbureau;
-verzorgingsposten onderweg (koffie/thee, bouillon, fruit;
-aanbrengen pijlen (voorafgaande dag);
-afhalen pijlen tijdens de tocht.
Kunt u helpen of wilt u weten wat een functie inhoudt, nemen dan contact op met onze secretaris, Hans v.d. Bruggen, tel. no. 076-5657357 (b.g.g. 06-360808690 of email: wsvwiego@gmail.com
NEEM ZELF CONTACT OP EN LAAT ONS ER NIET OM VRAGEN, LAAT UW VERENIGING NIET IN DE STEEK EN HELP.

 

OPROEP EERSTE HULP
Als vereniging organiseren wij jaarlijks een aantal wandeltochten. Ook zijn er wekelijks diverse recreatieve tochten. Tijdens al deze activiteiten kan er onderweg iemand een ongeluk krijgen en een verwonding (of ergert) oplopen. Gelukkig zijn er binnen onze vereniging een aantal leden die een diploma/certificaat voor EHBO of BHV hebben. Maar deze leden zijn niet altijd aanwezig bij één van onze activiteiten. Daarom vragen wij of er leden zijn die interesse hebben in het volgen en behalen van het certificaat Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO) of Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen (EHBSO). Dit zijn korte cursussen van 2 of 3 maal een paar uur. U kunt daarna zelf aangeven wanneer wij bij welke activiteit een beroep op u kunnen doen. Voor informatie of aanmelding kunt u terecht bij onze secretaris Hans van der Bruggen.

 

LANDELIJK WANDELPROGRAMMA 2017 VAN WANDELBOND KWBN
Binnenkort ontvangen onze leden van wandelbond KWBN weer de Wandelevenementen Jaargids 2017. Omdat niet iedereen deze jaargids gebruikt of nodig heeft, vragen wij u om deze gids dan aan onze secretaris. Hans v.d. Bruggen te geven. Daarmee kunnen wij andere wandelaars weer een plezier doen. Ook steunt u de vereniging daarmee. Gooi het dus NIET bij het oud papier.


EMAILADRES GEVRAAGD
Van een groot aantal leden hebben wij in de administratie van  onze vereniging het emailadres. Dat is voor het bestuur makkelijk als er snel een bericht naar de leden moet uitgaan. Alleen hebben wij niet van alle leden een emailadres dan wel een foutief c.q. verouderd emailadres. Wij vragen dan ook of de leden waarvan wij geen (correct) emailadres hebben om hun emailadr4es alsnog door te geven aan onze secretaris, Hans van der Bruggen. Dat kan uiteraard via zijn emailadres: wsvwiego@gmail.com. Hoe weet u nu of wij geen (correct) emailadres van u hebben. Heeft u onlangs de papieren uitnodiging voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van WIEGO in de bus ontvangen, dan hebben wij dat adres niet.