60e Avondvierdaagse Breda – 2006

Van maandag 15 mei t/m donderdag 18 mei 2006 wordt in de Bredase wijk Ginneken de 60e Avondvierdaagse georganiseerd door verschillende verenigingen in Breda. Iedere avond kan gestart worden om 18:00.
Leden, Recreatieve leden en donateurs, die deel willen nemen aan deze Avondvierdaagse, vragen wij dat uiterlijk donderdag 19 mei 2005 door te geven aan onze secretaris, Hans v.d. Bruggen (tel. 076-5657357), waarbij vermeld moet worden:

  1. de te lopen afstand;
  2. voor de hoeveelste maal aan de Avondvierdaagse wordt deelgenomen.

De startplaats van deze Avondvierdaagse is in Gemeenschapshuis “Vianden”, Viandenlaan 3 te Breda-Zuid (wijk Ginneken). Dit is te bereiken per openbaar vervoer met stadsbuslijn 7 richting Ginneken (uitstaphalte Viandenlaan). Ruime parkeergelegenheid is er op het nabijgelegen Schoolakkerplein.

Deelnemende leden melden zich iedere avond voor en na het wandelen af op het startbureau bij Hans v.d. Bruggen of Christine Smit. De laatste avond (donderdag 26 mei) is de Bloemenhulde tussen 19.00 en 19.30 uur op het Valkeniersplein bij de Albert Heijn.
Als u in het bezit bent van een wandelboekje neemt u die dan mee en geef deze af bij Hans v.d. Bruggen. Wie de Avondvierdaagse niet in de wijk Ginneken kan lopen, maar wel ergens anders, krijgt bij overlegging van het startbewijs € 1,15 van onze vereniging.

Wie niet kan meelopen met deze Avondvierdaagse, maar wel één of meerder avonden wil meehelpen, vragen wij dat zo snel mogelijk alsnog door te geven aan onze secretaris, Hans v.d. Bruggen.