61e Avondvierdaagse Breda – 2007

Van maandag 21 mei t/m donderdag 24 mei 2007 wordt in de Bredase wijk Ginneken de 61e AVONDVIERDAAGSE georganiseerd.

Leden, Recreatieve leden, nordic walking en donateurs, die deel willen nemen aan deze AVOND- VIERDAAGSE, vragen wij zich uiterlijk donderdag 17 mei 2007 op te geven bij onze secretaris, Hans v.d. Bruggen (tel. 076-5657357), met vermelding van:
-1. de te lopen afstand;
-2. voor de hoeveelste maal aan de Avondvierdaagse wordt deelgenomen.

De startplaats van deze Avondvierdaagse is in Gemeenschapshuis “Vianden”, Viandenlaan 3 te Breda-Zuid (wijk Ginneken). Dit is te bereiken per openbaar vervoer met stadsbuslijn 7 richting Ginneken (uitstaphalte Viandenlaan). Ruime parkeergelegenheid is er op het nabijgelegen Schoolakkerplein.

Deelnemende leden melden zich iedere avond voor en na het wandelen af op het startbureau bij Hans v.d. Bruggen of Christine Smit. De laatste avond (donderdag 24 mei) is de BLOEMENHULDE tussen 19.00 en 20.00 uur op het Valkeniersplein bij Albert Heijn. Neem het wandelboekje mee en geef het af aan Hans v.d. Bruggen. Wie de Avondvierdaagse niet in de wijk Ginneken kan lopen, maar wel ergens anders, krijgt bij overlegging van het startbewijs € 1,15 van onze vereniging. Wie niet kan meelopen met deze Avondvierdaagse, maar wel één of meerder avonden wil meehelpen, vragen wij dat alsnog zo snel mogelijk door te geven aan onze secretaris, Hans v.d. Bruggen.