Avondvierdaagse Mei 2006 – Breda, Ginnekenen

Voor de 60e AVONDVIERDAAGSE, die van maandag 15 mei t/m donderdag 18 mei 2006 in de Bredase wijk Ginneken wordt georganiseerd door Comité Avondvierdaagse Breda (van de Gezamenlijke Bredase Wandelsportorganisaties) zijn medewerkers nodig om versnaperingen uit te delen en op te treden als “Klaar Over”.

Ook onze vereniging maakt deel uit van het eerdergenoemde Comité en is dus ook betrokken is bij de organisatie. Wij vragen leden en donateurs om één of meerdere avonden te komen helpen. Wie wil en kan helpen wordt gevraagd dit zo snel mogelijk aan onze secretaris, Hans van der Bruggen (tel. 076-5657357) door te geven welke avond(en) u kunt helpen en wat u bij voorkeur wilt doen.

Wacht niet te lang met aanmelden, zodat de organisatie snel weet wie er willen helpen en de planning dus gemaakt kan worden.