Afdeling Nordic Walking De Baronie

nordik walking polesAfdeling Nordic Walking "De Baronie" bied je een leuk en logisch vervolg op een cursus Nordic Walking.

Op verschillende manieren en op een hele plezierige wijze zijn we met Nordic Walking bezig. We wandelen op de woensdag-, zaterdag- en zondagochtend met groepjes van ca. 20 personen in of rondom het Mastbos bij Breda.
Na een kort stukje inlopen volgt een warming-up, waarna we aan de serieuze wandeling beginnen.Gedurende deze wandeling wordt vaak een leuke oefening ingebracht om de techniek en/of de conditie te verbeteren. Na afloop wordt nog gezamenlijk een cooling-down gedaan.

Voor liefhebbers wordt er regelmatig een Nordic fitness-programma gebracht waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan verbetering van de conditie. Per seizoensperiode houden we ook grotere wandelingen, speciaal voor de wat fanatiekere lopers, om bijvoorbeeld eens een keer in een totaal andere omgeving rond te kijken.

Waar, wanneer en hoe laat starten we:
Bij het restaurant "De Boschwachter" (Mastbos), Huisdreef 4. (300 meter voorbij het restaurant om de hoek bij de "slagboom")

– zaterdagochtend: 09.30 – 11.00 uur;
– zondagochtend: 09.30 – 11.00 uur;

– woensdagochtend: 09.30 – 10.30 uur (1e groep);
– woensdagochtend: 11.00 – 12.00 uur (2e groep, mensen met beperking);

Uw gidsen: Hans, Koos, Ellen, Ingrid, Bas, Marianne en Olga.
Met assistenten: Emile, Leo, Marie-Cecile en Toon

Opgeven kan alleen via de website www.nwdebaronie.nl