Wiego & De Baronie?

nordic_walking_de_baronie.pngDe wandelgroep NW De Baronie is samen gegaan met Wandelsportvereniging WIEGO. Dit houdt in dat NW De Baronie onderdeel is van WSV WIEGO, echter wel met behoud van de identiteit en structuur van NW De Baronie.

Wat betekent dit voor NW De Baronie leden?

1. De NW groep is een onderdeel van wsv WIEGO en de gehele leiding inclusief assistenten is lid van wsv WIEGO. Hiermede is meteen een oplossing gevonden voor aansprakelijkheid bij eventuele calamiteiten: NW De Baronie is daardoor niet meer hoofdelijk aansprakelijk tijdens de wandelingen omdat wsv WIEGO daarvoor is verzekerd.

2. De wandelaars krijgen nu een keuze mogelijkheid:
A. Zij kunnen lid worden van wsv WIEGO onderdeel Nordic Walking of een combinatie met Nordic Walking. (zie aanmeldingformulier) De contributie bedraagt slechts € 1,75 per maand ( € 21per jaar) en dit biedt de Volgende voordelen:

  • lidmaatschap van de KNBLO (incl. alle voordelen die daarbij horen zoals kortingen, jaarlijks gratis toezending wandelagenda voor geheel Nederland, etc..);
  • Verzekerd zijn gedurende deelname aan onder KNBLO auspiciën georganiseerde wandelingen;
  • Toezending van clubblad wsv WIEGO;
  • Met korting of zelfs gratis deelname aan diverse wandelingen tegen zeer lage kosten, busvervoer naar diverse, door Nw de Baronie en/of wsv WIEGO bezochte wandelingen;
  • Gratis Nationale sportpas;
  • Bovendien krijg je een korting van € 4,00 op de strippenkaarten van NW De Baronie.*

B. Geen lid worden: er verandert helemaal niets! Je kunt met de strippenkaart van € 20,00 gewoon bij ons blijven meewandelen. Als we echter een themawandeling gaan maken of meedoen aan een door wsv WIEGO georganiseerde wandeling moet je naast een strip wel extra inschrijfgeld betalen en bij een wandeling die per bus van wsv WIEGO bezocht kan worden, moet je wat extra betalen voor de bus.

 

* tot het eind juni 2007 krijgt men korting als men op de ledenlijst van wsv WIEGO is vermeld bij de Nordic Walking tak.

 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, of meer informatie willen, dan kun je natuurlijk een mailtje sturen via de website, of het eventueel aan iemand van de leiding of assistenten vragen.

 

Namens NW De Baronie,

Koos Augustijn, Ellen Groot en Hans van Oosterhout

Download hier het aanmeldingsformulier en bekijk of print hem.