Propaganda Boekje 2007-2008

Evenals vorig jaar heeft onze vereniging eind augustus weer het programma(propaganda)boekje voor de komende Markdal- tocht, West-Brabantse Loopdag, Oliebollentocht, Winterserie- tochten, Snerttocht en Bossentocht laten verspreiden.

Dit boekje moest, nadat het gedrukt was, in elkaar worden gezet en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij hebben 11 leden geholpen, die wij vanaf deze plaats nogmaals hartelijk willen bedanken voor medewerking. Dit waren:
– Gerald Aerts;
– Wil Rijken;
– Hans van der Bruggen;
– Christine Smit;
– Marjan Cossee;
– Saskia Visser;
– Dinie van Dongen
– Bep van der Westen;
– Willy Hermens
– Nel Westgeest.
– Carla van der Maas;
Van deze medewerkers zorgde Carla van der Maas voor de adresetiketten van de totaal ruim1900 verzonden boekjes. De overige medewerkers vouwden de bladen, staken het boekje in elkaar, sloegen er een nietje in, plakten de boekjes aan drie kanten dicht en deden er het adresetiket er op, waarna de boekjes per 50 stuks werden gebundeld. Omdat er minder medewerkers waren dan voorgaande jaren hebben Dinie van Dongen, Bep v.d. Westen en Hans v.d. Bruggen thuis de laatste werkzaamheden verricht.