2010-09-27 Brabant wandelt

6e Brabant wandelt

 

In samenwerking met Zorgcentrum “Thebe” en Wandelsportvereniging WIEGO, en gesponsord door: AH, Rabo-bank en Barry’s catering, vertrok het wandelevenement Brabant Wandelt voor de 5e keer vanuit Zorgcentrum“Thebe” locatie Lucia, met 101 deelnemers.

 

De wandeling ging langs de molen zonder wieken naar het “Liesbospark” en daarna over de Rithsestraat. Voorbij de viaducten ging het rechtsaf naar de Sprundelsebaan, om vervolgens via de Liesboslaan en de Oude Liesboslaan naar de rust te gaan in eetcafé “De Peer”.

 

Na de rust wandelde men weer over de Oude Liesboslaan en de Liesboslaan terug naar het “Lucia”. Onderweg zag men ook nog paddenstoelen, die veel bekijks trokken. Het was weer een gezellig evenement met vooraf koffie of thee en na afloop twee consumpties en een hapje en een aardige herinnering. De deelnemers waren allen zeer tevreden over de tocht, ook mede dankzij het mooie weer.

Jef Maanders