WIEGO bereidt wandelaars voor op hun eerste Vierdaagse

viavierdaagseW.I.E.G.O. neemt ook in 2017 deel aan het landelijke programma Via Vierdaagse. Dit training- en begeleidingsprogramma van KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland stoomt 1500 debutanten klaar voor deelname aan de Vierdaagse te Nijmegen. De afgelopen jaren is gebleken dat door een betere voorbereiding een hoger percentage Via Vierdaagse deelnemers de finish bereikt dan andere ‘eerste keer lopers’. W.I.E.G.O. biedt deelnemers uit de omgeving de mogelijkheid om onder begeleiding van een wandeltrainer gezamenlijk te trainen.

Persoonlijk contact
Bij W.I.E.G.O. heeft de groep Via Vierdaagse deelnemers beschikking over een eigen wandelbegeleider voor persoonlijke begeleiding. De wandelbegeleider kan bijvoorbeeld beoordelen of de wandelaar in het juiste tempo loopt en een goede afwikkeltechniek heeft. Voor specifieke vragen over onderwerpen zoals voeding kunnen de deelnemers terecht bij een deskundig begeleidingsteam op de website www.viavierdaagse.nl.

Aanmelden

De inschrijving vindt plaats via de website van Via Vierdaagse (http://www.viavierdaagse.nl/) en start op maandag 16 januari 2017 om 08.00 uur. Er zijn maximaal 1.500 plaatsen voor Via Vierdaagse 2017. Zorg dus dat je snel inschrijft, want vol is vol!

Bij aanmelding geeft u aan, dat u extra training en begeleiding wil bij WSV W.I.E.G.O. Breda. Tot slot moet u zich apart aanmelden bij onze vereniging, via email wsvwiego@gmail.com of tel. 076-5657357 (b.g.g.: 06-36080869).
  
Het deelnamebedrag (te betalen aan KWBN) bedraagt 199 euro en is inclusief inschrijving voor de Vierdaagse. Daarnaast betaalt u nog een jaarcontributie ad. € 21,00 aan W.I.E.G.O.

Het volledige Via Vierdaagse pakket bestaat uit:
– Gegarandeerd startbewijs voor de 101e Vierdaagse te Nijmegen
– Online trainingsschema met logboek en begeleiding door het Via Vierdaagse-expertteam
– Startbijeenkomst met trainingsadvies en praktische informatie
– Uitstekende verzorging onderweg op de Via Vierdaagse verzorgingspost
– Deelnamebewijs voor twee voorbereidingsevenementen, waaronder de Rode Kruis Bloesemtocht
– Via Vierdaagse wandelshirt
– Lidmaatschap WSV W.I.E.G.O. Breda en KWBN (eerste jaar)
– Begeleiding door gecertificeerde wandelbegeleiders van WSV W.I.E.G.O. Breda


Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij:
Hans van der Bruggen, tel. 076-5657357 (b.g.g.: 06-36080869)
Of kijk op www.viavierdaagse.nl