2011-11-06 Winterserietocht Waalwijk

Winterserietocht te Waalwijk

Zondag 6 november zijn Kees en ik weer naar Waalwijk gegaan met de deeltaxi omdat we om 9.00 uur wilde vertrekken voor de 30 km. Wij waren er al om 8.00 uur. Bij het startbureau aan de starttafel gaf ik door dat wij op de naam van WIEGO gingen lopen. Het is de eerste Winterserietocht van dit seizoen van Wsv. Waalwijk ’82. Het was weer een mooie wandeltocht met een afwisselend parcours. Vandaag gingen we richting Loon op Zand waar we na ongeveer 11 km de eerste rust hadden in café De Kiosk. Nu nog een kleine 20 km door een stukje Bos en Duin. Na nog wat bos- en zandpaden naar de wagenrust op rond 23 km, waarna het nog circa 8 km naar de finish was. Wij waren ruim op tijd terug. Om 14.20 uur waren wij weer binnen en om 15.45 uur gingen we met de bus van WIEGO mee naar Breda. Het was weer een mooie dag.

Inge Mol