2012-08-04 strand en duintocht vlissingen

Strand en Duintocht te Vlissingen

Zaterdag 4 augustus 2012 gingen Kees en Ik weer met de bus van WIEGO mee naar Vlissingen om deel te nemen aan de Strand en Duinwandeltocht. Hier is een kort wandelverslag van deze tocht.

Het is een hele mooie wandel tocht, maar helaas niet goed gepijld. Vanmorgen rond 8.40 uur kwam de bus, die was helemaal vol, want 61 personen gingen er mee. Rond 10.15 uur aan gekomen bij Eetcafé “De Kanovijver”. Om 10.30 uur gingen Kees, Huub en ik van start voor de 20 km. Het is een mooie, maar pittige wandeltocht. Rond 12.40 uur kwamen wij in Zoutelande aan bij Cafe “De Fiets”. Buiten natuurlijk alles weer vol. De mensen claimen gewoon de stoelen op het terras. Rond 12.55 uur gingen we rustig weer verder en we hebben niet afgesneden. Om 15.10 uur kwamen we weer binnen bij de start. Het was een mooie en zonnige dag.

Kees en Inge Mol