2012-09-01 Airborne-wandel tocht

Een wandel verslag van de Airborne-wandel tocht

Vanmorgen vroeg uit de veren om deel te nemen aan de Airbornetocht. Huub, Kees en ik gingen met de trein van 7.10 uur naar Arnhem en daar even een overstap naar Oosterbeek waar wij rond 8.50 uur bij het station aankwamen. Hier gingen wij richting Café Schoonoord waar wij met de Ronnie Tober Foudation gingen verzamelen. Met een persoon of 23 gingen wij naar het startveld, maar eerst hadden Jan en Ronnie nog wat in petto: een nieuwe rose polo. Heel leuk. Die was gesponsord door de heer Nico Niewenhuis en Maartje. Op rose woensdag in Nijmegen hebben wij hem zeker weer aan. Het was een mooie dag. Wij gingen rond 10.15 uur door de start. Net thuis van een mooie vakantie, kan het niet mooier met weer een zonnige dag. Wij waren rond 16.30 uur binnen. Rond 17.00 uur met de bus van WIEGO weer naar huis. Rond 18.30 uur weer thuis.

Inge Mol – van Egmond