2012-09-22 van Dam tot Dam tocht

Beste Mensen en Hallo Wandelaars

Alweer een wandel verslag van de globetrotters van Kees en Inge Zaterdag zijn Kees en ik met de bus van WIEGO mee naar Amsterdam gegaan om de Dam tot Damtocht te wandelen. De bus was bij ons om 8.30 uur. De meeste mensen zaten er al in. Via de De IJpelaar naar Amsterdam. Ik zei tegen Piet dat hij ons beter bij Amsterdam Centraal  Station uit kon laten stappen. Wij waren rond 10.00 uur wij op de Dam. Huub en ik wilden eigenlijk op de op de 26 km. Kees wilde op de 18 km weer eens een ander parcours lopen door de Jordaan. Dus Huub en ik ook op de 18 km. Een leuke en mooie en vooral een goed georganiseerde wandeltocht door Le Champion. Er waren 13 personen van onze wandelvrienden van de Ronny Tober Foudation. Helaas niet veel maar de harde kern was er. Wij waren om 14.50 uur weer binnen. Kees, Huub en ik even langs de Griek en naar huis. Stom dat we het bordje van WIEGO niet zagen. Maar Kees had weer eens gelijk: om 19.00 weer thuis en een mooie wandeldag.

Inge Mol – van Egmond