2012-11-04 Loonse en Drunense Duinen 2

Verslag wandeltocht te Waalwijk

Vandaag 4 november 2012 zijn Kees en ik weer met WIEGO naar de eerste Winterserietocht van de Wsv. Waalwijk ’82 geweest. Wij gingen van huis rond 8.30 uur om met de bus mee te gaan. Eigenlijk zouden wij met de taxi gaan, maar omdat Kees niet zo nodig op de 30 km hoefde, ging ik ook mee voor de 15 km. Wij hadden nog goed en droog weer toen wij rond 10.00 uur van start gingen. Wij hebben heerlijk gelopen en waren mooi op tijd om 13.15 uur binnen, want het begon rond 1315 uur weer eens te regenen. Wij hielden het dus net droog. Alleen de zon liet zich niet zien, die was op vakantie. De meeste mensen werden toch nog nat. Wij gingen om 15.45 uur weer met de bus weer naar Breda. Rond 16.30 uur waren wij weer thuis en hadden een mooie wandeldag gehad.

Vriendelijke groet van Inge Mol