2012-12-01 Wandeltocht Leusden

Weer een kort Wandel verslag

Vandaag 1 december 2012 zijn Kees en ik weer met de bus van WIEGO mee naar Leusden geweest. Om 8 55 uur kwam de bus en dus waren we ook weer op tijd. Onderweg was het weer heel wisselvallig. We waren net op weg en ja hoor een regen bui. Wij waren rond 10.30 uur in Leusden. Eerst zouden wij voor de 20 km gaan, maar na spoed beraad zijn Kees en ik toch maar op de 15 km gegaan.

Onderweg was het toch goed weer en een mooie Sinterklaas wandeltocht. Nadat ik in Leusden uit de bus was gekomen, kwam ik er achter de ik mijn stok bij de bushalte in Breda had laten liggen. Rond 16.30 uur waren wij terug in Breda en hé, hij lag er nog, een wonder? Maar wij hadden heerlijk gelopen. Geen regen onder weg. Een mooie wandeldag. Dit was ook de laatste busreis met WIEGO in het jaar 2012. Ons rest alleen onze leden en bestuur een en Gezond Wandeljaar te wensen.

Van uw verslagevers Kees en Inge Mol – van Egmond.