2015-01-17 2e Winterserie wandeltocht

Werk in uitvoering
(verslag van de tweede Winterseriewandeltocht op 17 januari 2015)

Kees en ik gingen vanmorgen om rond 9.15 uur weer met de deeltaxi richting de Viandenlaan in het Ginneken. Wij dachten rond 10.00 uur te kunnen gaan lopen en een stuk van de route te wandelen en de pijlen bij een deel van de 40 km-afstand te verwijderen. Dat ging goed. Het was heel mooi weer en ook heel druk.

Rond 11.30 uur gingen wij van start. Vandaag ging de route richting Dorst. Rond 13;10 uur liepen wij langs de wagenrust van WIEGO aan de Baarschotsestraat net buiten Dorst, waar wij even een snel bekertje koffie namen. Ik had al twee keer verkeerd gelopen, maar dat was geen ramp, want we waren snel weer terug op de route. Wij begonnen met ons werk in uitvoering door een flink stuk van de 40 km-route te verwijderen. Dit ging wel goed. Alleen was ik duidelijk in de war met pijl nummer 41 en 42. In plaats van rechtdoor ging ik er van uit dat we links af gingen. Fietsknooppunt 62 stond ook op het parkoers, maar ik zag het weer eens niet totdat Kees zei: Inge, wij gaan niet goed!!!! Wij weer terug naar knooppunt 62 om 14.30 uur vonden we de weg weer terug om via onze pijlen 43 t/m 60 bij café Dorpszicht in Dorst te komen. Om 16.20 uur waren we daar eindelijk. Maar het was nog steeds mooi weer. Ik had de taxi al wat later gezet. John was al weg uit Dorst en wij zijn om 17.10 uur naar Breda-Noord (Hoge Vucht) gewandeld. Om 18.40 uur waren we dan EINDELIJK weer thuis. Wel een mooi enerverende wandeldag. Net te laat thuis voor NAC maar Kees is weer goed geslaagd en ik ook best wel. Het was een mooie dag.

Inge Mol – van Egmond.