2015-02-27 3e Winterserietocht

Vandaag 7 februari de derde Winterseriewandeltocht van Wsv WIEGO. Kees en kwamen ons vanmorgen nog officieel af melden van de tweede Winterseriewandeltocht. Vandaag ging de wandeling richting Strijbeek. Deze had ik nog niet gelopen. Het was ook weer een mooie wandeling. Het weer was ook mooi. Wij gingen om 10.00 uur van start voor 20 km. Het liep nu wel goed. Wij begonnen met afpijlen vanaf no. 56 t/m 65 tot de grote rust bij ‘t Smokkelaartje waar wij heel mooi op tijd aan kwamen. Hier waren wij om 14.40 uur.

Om 15.00 uur ging ook deze rust dicht voor de wandelaars. Dit ging veel beter dan de tweede winterserietocht omdat we gewoon om 10 00 uur weg konden. Daarom waren wij nu wel op tijd bij de grote rust. Wij hadden niet zo veel moeite met de pijlen. Wij merkten wel dat er veel pijlen weg waren gehaald of vergeten  op te hangen, bijvoorbeeld bij een kruispunt. Nu waren wij ook weer om 15.15 uur bij het startbureau. Nog wat gedronken en om 16.30 uur kwam ook de taxi weer aan bij de Viandenlaan. Een mooie dag. Rond 21.15 uur weer met de taxi richting het Ginneken waar wij een leuk familiefeest hadden. Ook leuk dus. Weer een mooie wandel- en feestdag. Rond 1.30 uur gingen wij heerlijk slapen. Zondag een rustdag. Even een paar Koeriers afgeven. De volgend Winterseriewandeltocht op 7 maart is de laatste Winterwandeltocht.

Uw verslaggever Inge Mol