2015-02-28 24e Snertwandeltocht

Dit keer (28 februari) heb ik gekozen voor de 24e Snertwandeltocht. Wandelsportvereniging W.I.E.G.O. had verschillende afstanden, waar van 25 Km de langste was. En een grote opkomst. De eerst lus liepen we land weide en div. bos gebieden door. Het was een goede / mooie route. Met flinke modderige hindernissen! Dank zij de vele regen die gevallen was. (daar kon de wandelorganisatie dus NIETS aan doen!). Bij de start was het gevoelstemperatuur ­2 à -3 graden maar algauw kwam er een waterig zonnetje .

Bij de rust in café ’t Veehandelshuis heb ik m’n kaartje laten knippen en om dat het zo vol en rumoerig was direct weer naar buiten gegaan en daar een boterham gegeten ( inde kou). De tweede lus liepen we over de A16 die ze verlaagt hebben aangelegd met een  park er om- en overheen. Daar hebben ze goed over nagedacht (mijn mening). Ik vond het wel mooi. En zo liepen we naar het station om weer via de trap over de het spoor en de A16 weer terug te lopen. (Moskesbrug) En zo via een grote lus weer naar de finish. Teller staat op 24.72 Km

Na het afmelden kregen we een consumptiebon voor soep of frisdrank. De tocht heette 24e Snertwandeltocht, dus koos ik ook voor de Snert, en hij smaakte heerlijk en er zat veel worst in Mmmm. Ik heb prima gewandeld en nu voor de tweede keer eindelijk Na 4 jaar geen pijn in de lies. Dank zij andere medicijnen. En alle mede werkers (sters) hartelijk dank voor deze mooie wandeling.

Groeten van Hé Opa (http://www.heopa.nl/)