2015-03-07 4e Winterserietocht

Vandaag (7 maart) de laatste winterseriewandeling. Vandaag richting Effen. Bij de Effenseweg was ook de wagenrust. Kees nam een bekertje koffie en ik had er nog geen zin. Hier waren wij eerder geweest. Wij gingen vanaf punt 36 tot en met 86 de pijlen verwijderen. Wij waren rond 15.15 uur bij de grote rust in café .’t Veehandelshuis waar Bep ook nog was. Na een trappist gingen we weer verder. Nu nog 7 km. Het was 15.30 uur toen wij weer doorgingen. Ik vond het alweer wat laat worden.
Het was rond 16.30 uur en nog steeds geen wagenrust te zien. Bij de laatste pijl no. 86 heb toch even contact met Hans v.d. Bruggen gezocht. De wagenrust was al weg. Leuk is dat!!! Maar alles is goed gekomen. Hans Vissers was op weg om Marion op te halen. In de Den Dogdreef bleven wij rond 20 minuten en Hans kwam gelijk weer die kant uit.

Het was toch best wel goed gepijld. En het was mooi weer en een mooie wandeling. Om 17.40 uur waren we weer bij de Viandenlaan. Even wat drinken. Dat kon nog net. Om 18.00 uur belde de taxi. Toch nog mooi op tijd rond 18.15 uur weer thuis. Heerlijk gegeten en nagenieten van een mooie wandeldag. Op naar de lente, dag winter!!!
Uw verslaggever Inge Mol – van Egmond.