2016-05-29 Wandelen in Lennik (B)

Zondag 29 mei 2016 zijn Kees, Bert, Jos en ik weer eens naar België gereden naar Lennik voorbij Brussel naar de natuurlijke wandeltocht. Er waren veel verschillende afstanden.  Jos en Bert gingen voor 34 km. Kees en ik gingen voor de 20 km. Wie schitterde door afwezigheid? Dat was Lisette, die ging  helaas niet mee. Zaterdag was een rustdag en zondag aan de wandel. Bert was al rond 6,45 uur bij ons. Wij stonden al klaar. Dus op weg naar België. Rond 8.10 uur waren wij bij het startbureau.

Het was hele mooie maar een pittige wandeltocht. Wij hadden heel veel geluk met het weer. De buien bleven achter ons tot in de middag. Toen begon rond 13,30 uur het heel stiekem zachtjes te regenen. Wij hadden de eerste rust op 4,5 km niet gezien en liepen verder naar de volgende rust in Gooik en Leerbeek. Hier was op 7.5 km onze tweede rust en in Haaltert was een eigen rust ook bij een sport hal.

Wij hebben verder heerlijk gelopen. Wij waren rond 8.45 uur van start gegaan en rond 14,20 uur liepen wij weer binnen. Toen begon het echt te regenen. Een uurtje later kwamen Jos en Bert ook weer binnen, wel natter dan wij. Wij waren rond 18,30 ook weer thuis van een mooie en fijne wandeltocht.


Inge Mol – van Egmond.