2016-09-24 Markdalwandeltocht

Markdal-Wandeltocht

Zaterdag 24 september 2016 had de Markdal wandeltocht voor het eerst sinds jaren een ander startlocatie. Nu vanaf gebouw Mariëndal aan de Duivelsbruglaan. Een mooie locatie vind ik. Kees en ik gingen rond 8,00 uur met de deeltaxi die kant op. Rond 8,30 uur aangekomen. Eigenlijk zou ik ook het eerste stuk wandelen maar toch maar niet gedaan. Het was nog vrij rustig. Kees ging toch weer proberen zijn afstand te wandelen ik ging met Gerald met de auto naar de rustplaats in Ulvenhout. Maar eerst der koffie bij de winterkoninkjes brengen. Dan door naar café Marie in Ulvenhout.

Rond 10.05 uur was er ook de eerste wandelaar. Het weer was ook mooi. Van af 11,00 uur werd het drukker. Ook met vragen over de pijlen. Er waren in het Ulvenhoutsebos veel pijlen weggehaald. Wie zouden dat doen, vraag je je af. En wat voor doel heeft het. Vrijdag alles gepijld om iedereen te laten wandelen. Maar alle mensen kwamen toch in Ulvenhout uit. Het was wel een mooie wandeltocht en het weer was ons ook goed gezind. Kees was rond 9.00 uur vertrokken en rond 12,15 uur kwam ie bij de rust. Kees was verkeerd gelopen maar gelukkig ging hij ook weer verder. Ik had voor Kees de taxi rond 15.30 uur terug laten komen. Ikzelf heb het laatste stuk van de route van ongeveer 7 km teruggelopen. Ik liep rond 15.30 uur weer richting Breda.

Even een paar kleine boodschappen gedaan, maar op het laatst waren er weer pijlen weg. Ik had mijn navigatie niet aangezet, maar liep gelijk op het parcours. Rond 17 00 uur ook weer binnen. Een mooie zomerse herfstdag. En weer heerlijk mosselen eten na een mooie wandel dag.

Inge Mol