Collecte Jantje Beton

In de week van 6 t/m 11 maart 2006 wordt ook in Breda weer de landelijke Collecte Jantje Beton (de collecte voor het Nationaal Jeugdfonds) gehouden. Ruim 25 jaar doet ook onze vereniging al mee aan deze collecte. 

De opzet is dat wij op maandagochtend 6 maart tussen ongeveer 9.00 uur en 13.30 uur collecteren in de aan ons toegewezen wijk van Breda en vervolgens op maandagavond 6 maart, dinsdagavond 7 maart en woensdagavond 8 maart   (indien nodig eventueel op donderdagavond 9 maart) van 18.30 uur tot ongeveer 20.45 uur. In overleg kan er eventueel ook op andere tijden gecollecteerd worden.

Wie zich aanmeldt als collectant kan meteen aangeven op welke dag of dagen men kan collecteren. Wie dus slechts één avond of ochtend kan collecteren is net zo welkom als iemand die twee of meer dagen komt helpen. Ons motto is: als er totaal maar voldoende collectanten zijn om de hele wijk af te werken, want: “vele handen maken licht werk”.

LEDEN, REKREATIEVE LEDEN, DONATEURS EN ANDEREN DIE   WILLEN COLLECTEREN, VRAGEN WIJ DAT ZO SNEL MOGELIJK   DOOR TE GEVEN AAN ONZE SECRETARIS, HANS V.D. BRUGGEN, TEL. 076-5657357 (LAAT HEM NIET U OM HULP VRAGEN, MAAR MELDT U ZELF AAN).