Dringende Oproep Medewerkers

Al vele jaren zorgt de Bredase Wandelverzorging “De Sprong” tijdens de Vierdaagse te Nijmegen er voor dat de deelnemers onderweg voorzien worden van de benodigde verzorging en ondersteuning. Maar daar zijn medewerkers voor nodig.

Op dit moment zijn er te weinig mensen om voor een goede verzorging tijdens de Vierdaagse te zorgen. Wilt u helpen of weet u iemand die kan helpen,neem dan zo snel mogelijk, maar voor 1 maart 2006, contact op met de Ad v.d. List (tel. 076-5217702) of Chiel Willegers (tel. 076-5872161). Zij kunnen u alles vertellen over het hoe en waarom. Houdt er wel rekening mee dat u vanaf maandag 17juli t/m vrijdag 21 juli bezig bent en dat u overnacht in de omgeving van Nijmegen. Help het verzorgingsteam, zodat u ook de wandelaars tijdens de Vierdaagse helpt en deze organisatie niet na zoveel jaren verloren gaat.