Vierdaagse 2006

knbloOp het moment dat u dit leest, is de 2e inschrijvingstermijn voor de 90e Int. Vierdaagse Afstandsmarsen te Nijmegen al gesloten. Totaal hebben zich 48.854 wandelaars voor deelname aangemeld. Omdat de limiet voor dit jaar gesteld was op 49.500 deelnemers, betekent dat dus dat iedereen, die zich heeft aangemeld verzekerd is van een startbewijs. Er vindt dus uiteraard GEEN loting plaats. Wij wensen iedereen vanaf deze plaats veel succes met hun deelname aan de komende Vierdaagse.
Het parkoers van de 2e dag van de Vierdaagse te Nijmegen is aan het eind gewijzigd omdat de ringstraten van het centrum van Nijmegen te vol waren. 
De deelnemers worden deze dag via de Veemarkt naar de Waalkade geleid en vervolgens wordt via de Voerweg, Hoogstraat, Kelfkensbos, Hertogstraat, Van Broeckhuysenstraat en de Van Schevichavestraat de start- en finishlokatie op de Wedren bereikt

Aan de leden en donateurs, die deelnemen aan de Vierdaagse te Nijmegen of Apeldoorn, dan wel aan beiden, vragen wij of zij vóór 4 juni 2006 aan onze secretaris (Hans v.d. Bruggen, tel 076-5657357) door willen geven aan welke Vierdaagse zij meedoen, voor de hoeveelste maal zij deelnemen, en op welke afstand zij gaan lopen.