Nordic Walking Proefles

Sinds een jaar zijn de KNBLO en INWA (International Nordic Walking Association afd. Nederland) partners. Nog steeds kan Nordic Walking zich verheugen in de nodige positieve belangstelling. Ook een twintigtal WIEGO-leden heeft in maart een demonstratieles Nordic Walking gevolgd. En de reacties van de doorgewinterde wandelaars was positief. Een aantal leden heeft zelfs ook al een techniekcursus Nordic Walking gevolgd.

 

Nog steeds geldt dat WIEGO-leden een demonstratieles Nordic Walking gratis kunnen bijwonen. De eerst volgende demonstratieles is op zondag 10 september a.s. bij hotel “Mastbosch”, Burg. Kerstenslaan te Breda. WIEGO-leden zijn hierbij van harte welkom. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding via 076-710034 (Koos de Jongh, gecertificeerd INWA Nordic Walking-instructeur) of via kdejongh@fysionet.nl. Techniekcursussen worden gegeven op woensdag- en zaterdagochtend. In september is er ook nog een avondcursus op dinsdagavond. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor oud-cursisten op de techniek op te frissen tijdens speciale lessen. Op de website www.nordicwalkinginbreda.nl staan alle activiteiten, de data en de startlocaties vermeld. Op de website www.nordicwalking.nl staan ook veel wetenswaardigheden over de deze enorm groeiende sport.

                ONS MOTTO IS:
NORDIC WALKING IS GEZOND, VEILIG EN ENORM LEUK.

Fysiotherapie Breda- Oost; Koos de Jongh
Meent 12a
4817 NW Breda