Verkiezing clubheld van het jaar

VERKIEZING CLUBHELD VAN HET JAAR
Vanaf maandag 28 oktober t/m maandag 2 december kan er weer gestemd worden voor de clubheld van het jaar. Om in aanmerking te komen voor de titel moet een vrijwilliger minimaal 50 stemmen ontvangen. Hoe meer stemmen jouw clubheld krijgt, des te groter de kans dat hij of zij zich ‘Clubheld van het Jaar 2019’ mag noemen en voor de vereniging een geheel verzorgd feest wint. Voor WIEGO is genomineerd onze secretaris Hans v.d. Bruggen. Stemmen op Hans kan via: https://www.clubheldvanhetjaar.nl/hans-van-der-bruggen 

In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Dit wordt op dinsdag 3 december bekendgemaakt. Op dinsdag 10 december worden de provinciewinnaars bekendgemaakt. Om zowel sport- als cultuurclubs een even grote kans te bieden, kiest een jury per provincie of de cultuur- of sportclub met de meeste stemmen doorgaat naar de landelijke finale. Op dinsdagavond 17 december komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mag de club de deskundige jury in vijf minuten overtuigen waarom hun clubheld de titel verdient. Na de pitches overlegt de vakjury kort en wordt bekendgemaakt wie zich ‘Clubheld van het jaar 2019’ mag noemen. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgd feest voor zijn of haar club!