57e Bossentocht gaat door!

Het is weer mogelijk om  wandeltochten te organiseren!

Natuurlijk onder de voorwaarden die bij iedereen inmiddels bekend mogen zijn: onderlinge afstand van 1,5 meter houden, geen handen geven/schudden, bij corona gerelateerde klachten (ook als één van de gezinsleden die heeft) thuis blijven.  Wij volgen het protocol van Wandelbond KWBN.

Op zondag 27 juni 2021 organiseren we de 57e BOSSENTOCHT met de afstanden 12, 20, 30 en 40 km vanaf Ontmoetingscentrum “De Vlieren” (in het Huis van de Heuvel), Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda (wijk Heuvel).

De starttijden zijn door de corona-regels verdeeld in “tijdslots” van 30 minuten. U kunt  inschrijving via Wandel.nl (klik op deze link) aangeven wanneer u wilt starten. Het startbureau is open vanaf 7.30 uur.

Schrijf je hier online in voor de 57e Bossentocht op 27 juni 2021

Als online inschrijven niet lukt, of u wilt meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris, Hans van der Bruggen, via wsvwiego@gmail.com

Onderweg zijn er alleen horeca-rustplaatsen, die voor eigen rekening zijn. De route is bepijld.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om de tocht op een andere dag te lopen, daarvoor gelden andere deelnamekosten. Voor de virtuele Bossentocht kun je je inschrijven via Wandel.nl vanaf donderdag 24 juni t/m 11 juli 2021 (klik op deze link).