Vierwinden Zomertocht Oss – 6 september

Zondag 6 september a.s. gaat onze vereniging met een bus naar Oss om daar deel te nemen aan de Vierwinden Zomerwandeltocht (dit als vervanging voor de afgelaste Airbornetocht). Wel onder voorwaarden die u verderop aantreft en er dienen minimaal ca. 30 deelnemers te zijn.

De af te leggen afstanden zijn 5, 10, 15, 20 km. U kunt uw eigen afstand kiezen. U heeft zo’n zes en een half uur de tijd om de door u gekozen afstand te lopen.

De bus, waarmee wij reizen, vertrekt als volgt:

-8.30 uur: Streekbusstation Valpoort bij Winkelcentrum Etten-Leur;
-8.45 uur: Stadsbushalte NS-station Haagse Beemden;
-8.50 uur: Stadsbushalte Lunetstraat bij Dijkplein (Tuinzigt);
-9.00 uur: Stadsbushalte Doornboslaan bij Verviersstraat (Hoge Vucht);
-9.10 uur: Stadsbushalte tegenover Winkelcentrum De Burcht (IJpelaar).

Tussen kwart over vijf en kwart voor zes verwachten wij weer terug te zijn bij de uitstapplaatsen in Breda en rond zes uur in Etten-Leur.

Geef a.u.b. snel door of u wel of niet meegaat, maar uiterlijk donderdag  27 augustus aanstaande, via wsvwiego@gmail.com.  Vermeldt dan ook welke afstand u denkt te gaan lopen. Als u meegaat, geef dan ook aan waar u opstapt. Deze gegevens zijn nodig omdat wij die van te voren moeten doorgeven aan de busmaatschappij en aan de organiserende vereniging.

Ook moet u zo veel mogelijk de kosten overmaken naar de bankrekening van WIEGO. Bij twijfel over de hoogte van het bedrag kunt u mij bellen of mailen. Slechts als het niet anders kan, kunt u de kosten contact voldoen. Dit moet dan wel gepast en zal gebeuren vóór het instappen.

Verder treft u hieronder aan de regels die gelden voor het reizen met de touringcar:

* Voor de veiligheid van de chauffeur is het niet toegestaan om de rij stoelen direct achter de chauffeur te gebruiken.

* Het is tijdens de busreis verplicht om een mondkapje te dragen. U dient deze zelf mee te nemen. Zonder mondkapje is het helaas niet toegestaan om mee te reizen. Het mondkapje dient u vóór het instappen op te zetten en pas na het uitstappen af te doen.

* Stap in en stap uit via de middendeur;

* Loop bij het instappen zover mogelijk door en ga dan pas zitten;

* Gebruik op de heen- en terugrit dezelfde zitplaats;

* Laat geen afval achter en met name geen gebruikte mondkapjes;

* Loop niet in de touringcar zodat u altijd zo ver mogelijk bij elkaar vandaan blijft.

* Stap niet in de bus als u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft. Voor vertrek vult de vertegenwoordiging van WIEGO een gezondheidsverklaring in. Regel is: bij klachten blijft u thuis.