Uitnodiging Algemene Ledenvergadering WSV WIEGO

UITNODIGING

Op vrijdag 27 november 2020 vindt de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Wandelsportvereniging “W.I.E.G.O.” plaats in gebouw “Mariëndal”, Duivelsbruglaan 13, 4835 JD Breda (wijk Ginneken). Deze vergadering begint om 19.30 uur.

In verband met de corona-regels mogen er niet meer dan 30 personen aanwezig zijn. Wilt u de jaarvergadering bezoeken, dan vragen wij u om dit van te voren te melden bij onze secretaris, Hans van der Bruggen. De uitnodiging met de agenda en de bijbehorende stukken krijgt u daarna per mail toegestuurd.

Kom dus niet uit eigen beweging, want dan moeten wij u waarschijnlijk de toegang tot de vergadering ontzeggen.

Kunt u niet bij de jaarvergadering aanwezig zijn, maar wilt u tocht de betreffende stukken ontvangen, neem dan ook contact op met onze secretaris.

Dit jaar zijn Johan van Rijen en Carla Spiering aftredend als bestuurslid.  Zij stellen zich niet herkiesbaar. Johan van Rijen is daarbij aftredend als voorzitter van de vereniging. Het bestuur is dan ook op zoek naar kandidaten voor het voorzitterschap. Aspirant-kandidaten kunnen zich tot uiterlijk één week vóór aanvang van de ledenvergadering schriftelijk aanmelden bij de secretaris. De aanmelding moet voorzien zijn van de namen en handtekeningen van 4 leden, die de kandidatuur steunen.