Avond4Daagse Home Edition 2021

We leven nog steeds in een onzekere tijd. Het is niet te zeggen wanneer evenementen weer op een verantwoorde manier mogelijk zijn. Maar wat we wel weten is: ook in 2021 gaat de Avond4daagse door! In 2020 vond de Home Edition voor het eerst plaats. Maar liefst zo’n 60.000 deelnemers kwamen toen in beweging, waarbij ook deelnemers in Breda en omstreken.

Wat is Avond4daagse – Home Edition?
De Home Edition maakt het mogelijk op eigen moment en locatie de Avond4daagse lopen. Na aanmelding krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt (bijvoorbeeld het huisadres). Meedoen wordt zo heel gemakkelijk. Nadat de deelnemers vier dagen hebben gelopen, ontvangen zij de officiële Avond4daagse medaille. Er wordt dus niet in een grote groep gelopen, maar deelnemers kunnen zelf of met een vriendje of ouders op pad.

De spelregels voor de deelnemers
Meedoen aan de Avond4daagse – Home Edition is mogelijk van 29 maart t/m 30 juni 2021. De belangrijkste regel is dat deelnemers zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast moeten de vier dagen binnen twee weken worden volbracht. Maar welke dagen en tijden de deelnemers lopen, mogen ze zelf bepalen. Zo kunnen ze de Avond4daagse ook overdag of in het weekend lopen. En verder is het vooral: er zelf een feestje van maken en genieten van het buiten zijn en het bewegen.

>> Meedoen? Schrijf je nu in via deze link!

Ondersteuning Home Edition
Samen met partner eRoutes zorgen we ervoor dat er een handige app klaarstaat voor de deelnemers. Met virtuele stempelposten en leuke online verrassingen is deze uitgebreider en aantrekkelijker dan vorig jaar. De Home Edition wordt zo, meer dan vorig jaar, jullie eigen Avond4daagse feestje!