Bedankje Singelloop Breda

Op zondag 1 oktober jl. werd in Breda voor de 36e maal de Bredase Singelloop georganiseerd. Net als vorig jaar was er ook nu het onderdeel van Weelers & Walking voor de afstand van 5 km. Met trots kijkt de organisatie terug op deze prachtige editie!

Bijna 20.000 sporters hebben hun sportieve prestatie neergezet met als resultaat een goede tijd, een medaille en voor enkele deelnemers zelfs een Nederlands Kampioenschap op de halve marathon. Dit alles komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Daarvoor moest veel werk worden verzet. Met zo’n 600 vrijwilligers werd deze klus geklaard. WIEGO zorgde daarbij voor een 6-tal medewerkers die als begeleiders fungeerde of de informatiekraam op het Kasteelplein bemanden. Deze 6 leden willen wij vanaf deze plaats nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en inzet.